Cine suntem?

Suntem Wild Fashion pentru tine, pentru acele momente în care pur și simplu vrei să te relaxezi cu o sesiune de shopping, dar gândul că ieși din casă pentru un drum la mall te descurajează complet, pentru atunci când îți dorești ceva feminin, provocator, pentru atunci când vrei să impresionezi, să întorci priviri, pentru când vrei să fii fata sexy și rea, dar și pentru atunci când vrei să fii o doamnă distinsă, elegantă care, prin atitudine și ținută impune respect. 

Suntem Wild Fashion pentru prietenii tăi care caută să-și facă un cadou special, pentru iubitul tău care te vrea provocatoare în dormitor sau vrea să te surprindă cu o ținută elegantă. 

Suntem Wild Fashion pentru că avem curajul să provocăm, să explorăm și să prezentăm toate aspectele modei. De la îmbrăcăminte casual, de zi, până la ținute de seară, elegante, rochii de cocktail, ținute de club, costume de baie sau lenjerie intimă sexy, propunem alternative pentru toate gusturile. 

Curajul de a aborda cele mai îndrăznețe tendințe, dar și varietatea produselor, ne-a ajutat să ne câștigăm clienții, iar varietatea produselor și noutățile permanente i-a determinat să ne urmărească îndeaproape.

Wild Fashion, de unde și până unde?

Istoria Wild Fashion începe încă din fazele incipiente ale comerțului online în România, încă din 2000. Am pornit pe o nișă pe care, la momentul respectiv nu exista o solutie, costume de animație pentru fetele care dansau în cluburi. Surprinzător, oferta noastră a prins, atât cluburile cât și fetele și-au manifestat interesul așa că, părea că mergem pe drumul cel bun. Se întâmpla la jumătatea anilor 2000, când comerțul online și internetul abia vedeau lumina zilei. Cu toate acestea, după posibilitățile tehnice ale vremii, un fel de Ev Mediu al comerțului online, am construit un catalog de produse care putea fi accesat în spațiul virtual. 

Publicul, respectiv clienții au fost receptivi la faza „primitivă” a cumpărăturilor online, dar aveau nevoie și de un loc fizic unde să poată vedea marfa și, bineînțeles, de unde să o poată ridica. Ne-am aliniat acestei nevoi și am deschis un magazin fizic într-un centru comercial din Timișoara, de unde, cei care comandau online puteau să vină să-și ridice produsele comandate. Prin magazinul fizic, ne adresam, în general, clienților din Timișoara, dar aveam solicitări și din alte orașe din regiune, cum ar fi Aradul sau Oradea. 

Când afacerea înregistra o tendință pronunțată de creștere, diversificam continuu gama de produse, iar fondatorii au decis să investească în stocuri, piața a picat brusc, a venit criza, iar la Wild Fashion, efectele ei „devastatoare” s-au simțit din plin. Scăderea bruscă a vânzărilor cu 90% a fost un duș rece care ne-a arătat realitatea dură a business-ului nostru și punctele sale vulnerabile. Ca orice firmă, la vremea respectivă, am „strâns cureaua”, ne-am regândit strategia și am reușit să trecem peste cea mai grea perioadă din istoria recentă a business-ului românesc și internațional. 

2011 a fost un moment important pentru Wild Fashion, un moment care a fost decisiv pentru evoluția afacerii. Am primit un nou partener care a venit cu o perspectivă „fresh” asupra obiectivelor, ceea ce a dus la o extindere a gamei de produse. Practic, 2011, a fost momentul în care am început transformarea către un veritabil magazin online de haine pentru femei. Chiar dacă articolele pentru femei sunt predominante și bărbații au de unde alege. 

Bineînțeles, nu vrem să ne oprim aici, ne dorim să evoluăm, să diversificăm gamele de produse și chiar să abordăm și alte domenii pe lângă cel de haine și accesorii. Un domeniu atractiv pentru noi ar fi home-deco. Produsele acestui domeniu ar putea veni să completeze un stil de viață, o atitudine, o personalitate, manifestate prin decorațiunile și accesoriile din locuință.

Care sunt atuurile Wild Fashion?

În comerțul online, suportul clienți este un atu important pentru orice magazin online. Clienții se așteaptă la răspuns prompt atunci când au o nelămurire și o livrare rapidă. De aceea, am implementat un sistem de suport care oferă clienților să ia legătura cu operatorii noștri, astfel încât alegerea făcută să fie și cea potrivită. 

Suportul este acordat și prin conținutul site-ului. Aici publicăm și actualizăm în permanență tabelele cu mărimi. Probăm produsele, le luăm toate măsurile înainte de a le oferi pe rafturile noastre virtuale. Astfel, detaliile referitoare la dimensiuni sunt relevante și exacte, astfel încât să diminuăm riscul alegerii unei măsuri nepotrivite. Unul dintre cele mai mari riscuri ale cumpărării îmbrăcămintei online sunt variațiile de măsuri în funcție de producător sau țara de origine. De aceea noi am creat un set de măsuri standard, astfel încât să nu intervină confuzie. 

Livrarea rapidă este un avantaj pe care îl propunem clienților noștri. Toate produsele de pe site sunt și în depozit, așa că, în 98% dintr cazuri, comanda făcută este procesată și livrată în aceeași zi. 

Suportul clienți prompt, livrarea rapidă și gama variată de produse sunt avantaje competitive pe care ne-am concentrat, pentru a oferi o experiență de cumpărare plăcută pe WildFashion.ro

Ce părere ai? Ai nevoie de informații suplimentare? Contactează-ne!