Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.
Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.
In cazul livrarii produselor de catre curieri (Sistem Ramburs), plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina, prin asistenta procesatorului de plati online Netopia MobilPay
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia MobilPay. WildFashion.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online folosind contul dvs. de PayPal

Se poate efectua plata online folosind contul dvs. de PayPal.
Paypal este cea mai mare banca virtuala din lume avand peste 240 milioane de utilizatori
Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta fiind ca totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont la www.paypal.com il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Transfer bancar

Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de lenjeirii.com, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: S.C. Best Woman Style S.R.L 
IBAN: RO61 BACX 0000 0019 1328 6001 - Cont RON
IBAN: RO34 BACX 0000 0019 1328 6002 - Cont EURO

Unicredit Bank  –  Timisoara