Schimbul produselor

Dacă produsele comandate nu ți se potrivesc sau nu sunt conform așteptărilor tale, poti schimba produsul rapid si simplu.

Una dintre cele mai des intalnite situatii care fac obiectul unui schimb este nepotrivirea marimii comandate initial.
 In aceasta situatie tot ce trebuie sa faci e sa ne suni la numarul 0722.159.497, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului iar noi NE VOM OCUPA DE TOT *.

Te rugam sa iti alegi, in prealabil, produsele cu care doresti sa faci schimbul (in functie de stocul real disponibil in acel moment, poti alege o alta marime - mai mare sau mai mica - pentru produsul comandat initial sau orice alt produs disponibil la noi pe site). Daca produsul sau produsele alese, costa mai mult decat suma platita initial, platesti diferenta de pret.

De asemenea, iti oferim garantia timpului de realizare al schimbului, de maxim 48-72 ore lucratoare. Clientii wildfashion.ro trebuie sa returneze produsele in aceeasi stare in care le-au fost livrate, iar de restul ne ocupam noi.

Taxa de transport pentru shimbarea produselor este de  doar 18.99 lei.

* Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), produsele de lenjerie intima si costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!

Multumim pentru intelegere!

 

Returnarea produselor

Dacă produsele comandate nu ți se potrivesc sau nu sunt conform așteptărilor tale, nu este nicio problemă pentru că, la WildFashion, le poți returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice.
Exceptie fac expeditii livrate prin Posta Romana (institutia nu ofera acest serviciu)

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In aceasta situatie.

Pentru a returna produsele, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul 0722.159.497, iar colegii nostril e vor ocupa de tot.

Clientii wildfashion.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original sau unul similar, care sa permita transportarea lor in conditii de siguranta, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire. Produsele comandate vor fi returnate in aceeasi stare in care v-au fost livrate. In maxim 5 de zile de la data procesarii returului, iti vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator- programul de lucru pentru returnari este de marti pana vineri, intre orele 10:00 - 16:00.

 Optional, la returnarea produselor, puteti completa formularul de mai jos:

  • Nume
  • Adresa de email
  • Numar de telefon
  • Numar factura/comanda
  • Produsele returnate:
  • Motivul returului: - camp facultativ
  • Contul bancar: in care urmeaza sa va viram contravaloarea produselor
  • Detalii aditionale: daca doriti sa ne ajutati sa ne imbunatatim calitatea serviciilor

 

*  Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), produsele de lenjerie intima si costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!

 

Multumim pentru intelegere!